۳۰ دی ۱۴۰۲، ۱۲:۴۶

رییس کارگروه جنوب فرهنگستان علوم پزشکی:

مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای بوشهر در مرزهای دانش حرکت می‌کند

 مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای بوشهر در مرزهای دانش حرکت می‌کند

بوشهر- رییس کارگروه جنوب فرهنگستان علوم پزشکی گفت: مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری مولکولی بوشهر در مرزهای دانش حرکت می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، کامران باقری لنکرانی صبح شنبه در حاشیه بازدید از مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری مولکولی بوشهر اظهار داشت: یکی از کارهای خیلی مهم برای نگهداشت نیروهای نخبه وجود فرصت کار و فرصت پیشرفت است.

وی تصریح کرد: وجود مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری مولکولی بوشهر که در مرزهای دانش حرکت می‌کند، موجب امیدواری نخبگان شده است که بتوانند امیدوارانه و اثرگذار فعالیت علمی داشته باشند.

 مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای بوشهر در مرزهای دانش حرکت می‌کند

لنکرانی با بیان اینکه باید بر روی مساله امیدواری نخبگان و مهیاکردن زمینه اثرگذاری فعالیت علمی آن‌ها بیشتر کار شود گفت: باید جاهایی داشته باشیم که نخبه برای اینکه برای کشورش اثرگذار باشد بتواند جذب‌شده و در آنجا اثرگذار باشد و اثرگذاری‌اش را به نمایش بگذارد.

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر زمینه جذب نیروهای نخبه را فراهم کرده است

 مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای بوشهر در مرزهای دانش حرکت می‌کند

رئیس کارگروه جنوب فرهنگستان علوم پزشکی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر توانسته مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری مولکولی بوشهر را تأسیس کند که جذب‌کننده نیروهای نخبه نه‌تنها از استان بوشهر بلکه از سایر استان‌های دیگر هم باشد که جای تقدیر و تشکر در این زمینه است.

تولیت نظام سلامت با وزارت بهداشت است

وی در خصوص تولیت نظام سلامت با وزارت بهداشت است نیز گفت: سیاست‌های کلی سلامت که حدود ۹ سال پیش توسط مقام معظم رهبری در فروردین ۱۳۹۳ ابلاغ شد یکی از بندهای آن این است که تولیت نظام سلامت با وزارت بهداشت باشد.

لنکرانی افزود: نقش تولیتی ابعاد مختلفی دارد یکی از آن‌ها این است که سایر دستگاه‌های هر موقع در مورد موضوعی مرتبط با سلامت می‌خواهند اقدامی انجام دهند باید به نظر وزارت بهداشت تمکین کنند.

نگاه بین بخشی و فرا بخشی به موضوع سلامت تقویت شود

رئیس کارگروه جنوب فرهنگستان علوم پزشکی افزود: یک جنبه نقش تولیتی نیز در خود وزارت بهداشت است که وزارت بهداشت بتواند با یک نگاه بین بخشی و فرا بخشی به موضوع سلامت کمک کند.

وی بیان کرد: امروزه سلامت ابعاد آن فقط در بیمارستان سازی و ارائه خدمات درمانی خلاصه نمی‌شود بلکه بخش مهمی از سلامت خارج از اقدامات درمانی شکل می‌گیرد.

 مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای بوشهر در مرزهای دانش حرکت می‌کند

لنکرانی افزود: آنچه مربوط به ارتقا سلامت، خود مراقبتی و پیشگیری بیماری‌هاست، بخش خیلی مهم از آن خارج از وزارت بهداشت است و ما احتیاج داریم در این زمینه همکاری با سایر وزارتخانه‌ها و ارگان‌های حاکمیتی داشته باشیم و این تعامل دوسویه می‌تواند یک پیشرفت سریع را در شاخص‌های بهداشتی برای کشور فراهم کند.

وی تصریح کرد: در مطالعات مختلفی که داشته‌ایم، می‌بینیم که مهم‌ترین عاملی که موجب کاهش مرگ‌ومیر مادران باردار در مقاطعی در کشور شد مربوط به دسترسی‌ها بود مثلاً جاده‌ها خوب شد یا مهم‌ترین عامل عاملی که باعث کاهش مرگ‌ومیر کودکان زیر ۵ سال شده سواد مادران بوده است.

رئیس کارگروه جنوب فرهنگستان علوم پزشکی افزود: این موارد به ظاهر بهداشتی به نظر می‌آیند ولی تأثیرش در بهداشت و درمان و شاخص‌های سلامت حتی از واکسیناسیون بیشتر و بالاتر بوده است.

لنکرانی افزود: اگر بتوانیم نگاه بین بخشی را به‌صورت جدی در دستور کار قرار دهیم می‌توانیم به نتایج بهتری دست پیدا کنیم.

 مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای بوشهر در مرزهای دانش حرکت می‌کند

وی تصریح کرد: وجود شورای عالی سلامت و امنیت غذایی که هر دو در کنار هم‌معنا پیدا می‌کنند، کمک بزرگی است که بتوانیم کارهای بین بخشی را از آن طریق سامان دهیم.

رئیس کارگروه جنوب فرهنگستان علوم پزشکی خاطرنشان کرد: این شورا به ریاست رئیس‌جمهور تشکیل می‌شود که خوشبختانه در دولت سیزدهم جلسات خوبی داشته است که امیدواریم اثرگذاری خوبی بر فعالیت‌های بین بخشی داشته باشد.

کد خبر 5999294

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha